ŽELITE LI DA BUDETE NA VRHU PRVE STRANICE GOOGLA? GOOGLE ADS OGLAŠAVANJE

Vaš sajt na prvoj strani - izrada Google pametnih kampanja

Studio digital

Google Ads - pametne kampanje

Linija cik cak

Pitate se kako privući korisnike na svoju internet prezentaciju?
Mislite kako doći do prve stranice Googla, kako ostvariti veći promet vaše usluge i robe i kako dovesti nove potencijalne klijente do vaše web stranice?

Oglašavanje sa guglovim alatom Google Ads-a doćićete do idealnog rešenje za Vas jer takvom vrstom oglašavanja, pomoću precizno i ciljano kreiranih oglasa, privlačite upravo one korisnike zainteresovane za vaš proizvod ili uslugu.

Mi se bavimo izradom, vođenjem i optimizacijom Google Ads (do nedavno Google Adwords) kampanja, tj. Google oglašavanjem. Glavni cilj poslovanja naših klijenata je uvek ostvarivanje što veće prodaje proizvoda i usluga. Upravo je Google Ads, za veliki deo klijenata, najbolji kanal za takve direktne ciljeve.

Analiziramo vas i delatnost kojom se bavite
Analiziramo vašu konkureciju
Biramo ključne reči i pojmove
Izrađujemo oglase za vas
Pratimo rezultate

O usluzi Google Ads oglašavanja
Google Ads je naziv za online oglašavanje putem Google pretraživača i stranica povezanih s Google-om. U ovakvom načinu oglašavanja vaš oglas se prikazuje besplatno, a ono što plaćate jesu klikovi na taj oglas koji će korisnika dovesti na vašu internet prezentaciju. Google Ads funkcioniše na principu ključnih reči, odnosno reči koje korisnici pretražuju u potrazi za vašim uslugama ili proizvodom.

Snalaženje na ovakvoj platformi je teško bez stručne pomoći profesionalne agencije za digitalni marketing. Studio digital je tu da vam olakša ovaj proces, vodeći vašu kampanju na temelju iskustva i znanja. Uz nas ne gubite vreme ni novac, a svaka prilika je maksimalno iskorištena.

Google Ads uslugu plaćate kada korisnici kliknu na vaš oglas, a samo prikazivanje oglasa se ne naplaćuje. To je tzv. cost-per-click (CPC), odnosno cena po kliku. Cenu određujete sami na temelju budžeta kojim raspolažete, a možete odrediti dnevni ili mesečni budžet za oglase. Zavisno o broju klikova koji želite ili očekujete dnevno, postavljamo dnevni ili mesečni limit vašeg budžeta.

Kako funkcioniše Google Ads?
Vaš Google oglas pojavljuje se kada korisnik na Google pretraživaču pretražuje one ključne reči koje ste vi odabrali prilikom postavljanja Ads kampanje. Iz tog razloga, vrlo je važno napraviti kvalitetnu analizu ključnih reči i uključiti samo relevantne. Analiza ključnih reči temelji se na detaljnoj analizi tržišta, tj. ključnih reči koje koristi vaša konkurencija i ključnih reči vezanih za područje koje korisnici pretražuju u potrazi za uslugama i proizvodima koje nudite.

Nakon što korisnik upiše svoje ključne reči u Google pretraživaču, ako vaša kampanja i tekstualni deo oglasa sadrže upravo te reči, korisniku će se oglas pojaviti u rezultatima pretrage na stranici Google-a i to odmah na vrhu iznad svih ostalih rezultata.

Nakon što je pročitao vaš oglas, a sigurno jeste budući da se nalazi na samom vrhu, korisnik će kliknuti na njega, što će ga odvesti na vašu web stranicu, a upravo to je cilj cele Ads kampanje.

Pisanje oglasa
Posljednji korak postavljanja oglasa jeste unos tekstualnog dela tj. samog oglasa. Broj znakova je ograničen, zato je važno biti precizan i sažet.

Google pretraga uvek daje najrelevantnije rezultate: Kada unesete upit za željeni proizvod ili uslugu, dobićete desetine hiljada rezultata. Ako se vaša reklama nađe u vrhu pretrage, privućI će najveću pažnju korisnika vaših proizvoda ili usluga…

Klijenti plaćaju samo za klikove na reklamu preko kojih potencijalne mušterije dolaze na njihov sajt.

Planiranje i osmišljavanje oglasa
Analizom tržišta, weba, konkurencije i ključnih reči, osmišljavamo relevantne i optimizirane oglase koji će svojim sadržajem i dizajnom privući ciljanu publiku i biti visoko rangirani na Google pretraživaču.

Praćenje kampanja i rezultata
Svakodnevno pratimo razvoj i napredak svake vaše kampanje, analiziramo njihovu uspešnost i rezultate, te optimiziramo u skladu s potražnjom i promenama na tržištu.

Izrada izvještaja
Na temelju detaljne analize, šaljemo vam izveštaje o potrošnji i uspešnosti kampanje s ciljem potpune transparentnosti i detaljnog uvida u razvoj i napredak kampanje.

Pozicioniranje na prvu stranu

Linija cik cak
Oglasavanje na Google

Zašto se sve više kompanija odlučuje za google ads oglašavanje? Zato što je google ads izuzetno merljiv i precizan. Možete meriti sve detalje svojih kampanja: koliko je bilo klikova na oglas, koliko su se puta oglasi prikazali, gde su se prikazali, koliko je bilo kupovina, kako su se ljudi ponašali na stranici, koliko vas je koštao klik na oglas, koliko vam je novca ostalo do isteka prikazivanje kampanje itd.

Placeni oglasi na google

Google reklama pozicionira Vašu firmu u VRHU rezultata na Google pretraživaču.

– 5 miliona tj. 75% stanovnika srbije svakodnevno koristi internet – 95% korisnika interneta u srbiji koristi google pretraživač za dobijanje informacija o proizvodima I uslugama!

PROFESIONALNI STUDIO ZA WEB DIZAJN I IZRADU WEB PREZENTACIJA, STUDIO DIGITAL - SINONIM ZA IZRADU SAJTOVA

Početak izrade sajta

Ako ste planirali da izradite sajt a ne znate odakle da počnete, onda ste na pravom mestu. Da budemo iskreni većina naših klijenata je bila u takvoj nedoumici. Sve što treba da uradite je da razgovarete sa nama i odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja o tome kakav vam je sajt potreban.

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!