IZRADA INTERNET PRODAVNICE

Šta je Online prodavnica (Web Shop)?

Studio digital

STUDIO DIGITAL

Izrada internet prodavnice – kako se pripremiti?

Linija cik cak

Izrada i planiranje izrade internet prodavnice izuzetno je bitno za prodaju vaših proizvoda ili usluga. Agencija koja izrađuje novi Web Shop, mora imati jasno razumevanje potreba kupaca koji posećuju tu online prodavnicu. Studio digital se trudi da s budućim vlasnikom prođe sva pitanja čiji cilj je jasno utvrditi očekivanja vlasnika, ali i potencijalnih korisnika samog shopa. Izrada internet prodavnice bez planiranja može biti potencijalno gubitak uloženog novca. Pažljivo planiranje i kvalitetna priprema projekta najvažniji su deo celokupnog procesa izrade prodavnice.

OK, sad znamo, zanima Vas izrada web shopa, a pred Vama se nalazi puno nedoumica, nepoznatih pojmova i pitanja? Evo da rešimo par osnovnih stvari vezanih za izradu internet prodavnice.

Omogućićemo vam da se:

 • Kupci se mogu registrovati i pratiti svoje porudžbine unutar svog korisničkog naloga
 • Kupci porudžbinu mogu napraviti i bez registracije u web shop ostavljanjem potrebnih podataka
 • Postavljanje načina plaćanja pouzećem ili direktnom bankovnom transkakcijom
 • Postavljanje i vođenje zalihe za svaki proizvod, obaveštenje o nedostatku proizvoda na zalihama
 • Postavljanje kategorija proizvoda i dodavanje proizvoda u jednu ili više kategorija ili podkategorija
 • Nakon naručivanja proizvoda kupac potvrdu o porudžbi dobija na email adresu koju je zadao u svom profilu
 • Postavljanje slike proizvoda s galerijom, različitim atributima proizvoda, kratkim, detaljnim opisom i videom
 • Definisanje cene dostave
 • Postavljanje kupona sa popustima
 • Definisanje poreza
 • Administrator internet prodavnice dobije obaveštenje na svoju email adresu o svakoj kreiranoj narudžbi

Moderne Online prodavnice

Kako bi se približili kupcima i povećali svoju prodaju naši stručnjaci će u zajedničkoj saradnji sa Vama definisati šta Vam tačno treba kako bi se ostvarili Vaši ciljevi u prodaji.  

Izrada web shopa sa naglaskom na mobilnu web trgovinu

Mobilni responzivni web shop je danas apsolutno neophododan sobzirom na ukupni broj korisnika mobilnih telefona nasuprot broju korisnika drugih uređaja. Svakodnevnim rastom broja ovih korisnika povećava se verovatnoća kupovine s obzirom na činjenicu da kupac u svakom trenutku mobilnim telefonom može obaviti kupovinu. Zato je izuzetno važno „iskoristiti“ prednosti mobilinih korisnika u svrhu povećanja prodaje. U procesu izrade internet prodavnice uvek naglašavamo i razrađujemo verziju internet prodavnice za mobilne telefone, koja korisniku mora pružiti atraktivan vizuelni izgled koji je i jednostavan za pregled, odabir i kupovinu proizvoda.

Njegovo visočanstvo "Proizvod"

Brojne su mogućnosti prikazivanja  proizvoda u internet prodavnici. U samom startu bez ikakvih dodatnih razvoja ili proširenje, proizvod je moguće opisati sa brojnim podacima koji omogućavaju korisniku dati potpunu sliku o proizvodu te mu olakša izbor. Dalje, moguće je konfigurisati proizvode, uporediti proizvode, dodati podatke težine i dimenzije proizvoda, grupisati ih, ubaciti razne specifikacije, atribute, dokumenta, tagove, slike, liste želja i još celi niz opcija.

Opcije dostave proizvoda

Ugrađeni fleksibilni mehanizam omogućava konfiguraciju raznih varijanti izračunavanja troškova dostave, s obzirom na zadane parametre težine, količine, adrese dostave ili cene proizvoda. Besplatna dostava iznad određenog iznosa takođe predstavlja jedan od načina povećanja prodaje, a procena cene dostave pomaže kupcu dobiti informaciju o trošku dostave pre same kupovine. Takođe je moguće je dodati opciju preuzimanja robe na prodajnom mestu.

Početak izrade sajta

Ako ste planirali da izradite sajt a ne znate odakle da počnete, onda ste na pravom mestu. Da budemo iskreni većina naših klijenata je bila u takvoj nedoumici. Sve što treba da uradite je da razgovarete sa nama i odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja o tome kakav vam je sajt potreban.

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!