ODRŽAVANJE I AŽURIRANJE VAŠIH SAJTOVA

Da li stižete da ažurirate sadržaj na svom sajtu?

Studio digital

STUDIO DIGITAL

Održavanje sajtova

Linija cik cak

 Održavanje sajtova je posao koji se obavlja posle same izrade sajta. Proces održavanja web sajta podrazumeva da sajt bude dostupan i da nesmetano funkcioniše od trenutka njegovog postavljanja na internet pa sve dok postoji potreba za sajtom.

Dok se vi brinete za svoje poslovanje, prepustite održavanje vaših internet stranica nama i zaboravite na sve brige oko ažuriranja tema, sigurnosnih dodataka, bekapovanje podataka, objavljivanja noovosti, aktuelizaciju proizvoda ali i svih drugih poslova vezanih za vaš sajt.

Naše održavanje uključuje konstantnu brigu o dizajnu vašek sajta, unos novog i zamena starog sadržaja, ažuriranje vaše CMS platforme i njenih dodataka (WordPress), pravljenje sigurnosnih kopija vašeg sajta i njegove baze podataka.

Trudimo se da u roku od 24 sata postavimo sav novi sadržaj koji ste nam poslali. Na taj način ćemo postići da vaš sajt stalno bude aktuelizovan sa najnovijim sadržajem. Ukoliko pravimo nove stranice na vešem sajtu obradićemo kompletan grafički materijal kako bi vaš sajt dizajnerski bio ispred konkurencije. Sve fotografije koje koristimo su licencirane.

Usluge uključene u održavanje stranice

Seo optimizacija
Uključuje svu optimizaciju koda, teksta i ostalog sadrzaja. Cilj nam je osigurati najbolje tehničke performanse.

Ažuriranje WordPressa, tema i dodataka
WordPress s vremena na vreme izbacuje svoje update koji mu osiguravaju stabilan i brz rad. Ovo takođe rade i dodaci koji su instalirani u sam sajt. Da bi sve radilo kako treba neophodno je konstantno održavanje samog wordpress-a, njegovih tema i dodataka.

Pravljenje i unos novog sadržaja
Trudimo se da uvek imamo ažurnu stranicu. Sadržaj koji nam pošaljete unosimo za 24h.

Sigurnosne kopije svih fajlova i baze podataka
Pravimo sigurnosne kopije svih vaših fajlova kako bi u svakom trenutku mogli povratiti kompletan sajt u slučaju „pada“ ili hakerskog napada. Redovno radimo i kopije baza podataka.

Sajt vam nije ažuriran, gubite klijente

Ne možete jednostavno imati web stranicu i zaboraviti na nju. Stranica treba biti održavana u svakom smislu. Treba uvek dobro funkcionisati, brzo se učitavati i biti redovno osvežena novim sadržajem.

Zašto bih plaćao mesečno održavanje sajta?

Održavanje internet prezentacije je važno za posećenost, funkcionalnost i sigurnost vaše web stranice. 

Web stranice je potrebno redovno pratiti, nadograđivati i ažurirati. Ukoliko se ne ažuriraju redovno, nastupaju sigurnosni propusti i hackerski upadi te dolazi do problema ili čak prestanka rada vaših stranica. Naknadno popravljanje štete je višestruko skuplje a često i nemoguće, pa toplo preporučujemo da održavanje prepustite nama…

Održavanje i ažuriranje web stanica predstavlja ozbiljan posao u kojeg je potrebno uložiti vreme i kojem je potrebno pristupiti jednako profesionalno kao i izradi web stranice.

Ne dozvolite da osetite gubitke u poslovanju kako biste shvatili važnost održavanja web stranice. 

Cene održavanja

Cene održavanja i ažuriranja sajtova se uglavnom određuju prema utrošenom vremenu dizajnera ili programera a trajanje samog održavanja zavisi od složenosti vašeg zahteva.

Prosečni klijenti imaju slične zahteve za održavanje. To je uglavnom:

Izrada do novih stranica
Sistemsko održavanje
Obrada slika
Seo
Tehnička podrška
Ažuriranje sajta
Newsletter – mesečno
Nadgledanje infrastrukture sajta
Nadgledanje i upravljanje hostingom…

Naše usluge su prilagođene svim budžetima – vi odaberite opcije koje vas interesuju, a mi ćemo se prilagoditi vama i vašim potrebama. Ipak, veom je važno da klijenti razumeju da plaćanje održavanja sajta nije trošak već ulaganje koje će vašoj kompaniji doneti prosperitet i zaradu. 

Početak izrade sajta

Ako ste planirali da izradite sajt a ne znate odakle da počnete, onda ste na pravom mestu. Da budemo iskreni većina naših klijenata je bila u takvoj nedoumici. Sve što treba da uradite je da razgovarete sa nama i odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja o tome kakav vam je sajt potreban.

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!