GRAFIČKI DIZAJN U STUDIU DIGITAL

Profesionalni Studio za grafički dizajn

Studio digital

STUDIO DIGITAL

Grafički dizajn

Linija cik cak

Grafički dizajn i vizuelni identitet neke kompanije jeste ono što stvara prvi utisak koji kompanija ostavlja na potencijalne klijente, investitore i partnere.
Dizajniranje vašeg identiteta uključuje sve vizuelne elemente, počevši od odabira prikladne boje, dizajniranje Vašeg logo znaka, kreiranje originalne vizit karte, kreiranje web stranica koje odgovaraju vašem poslovnom profilu…

Grafički dizajn nas okružuje — svuda oko nas raznorazni proizvodi grafičkog dizajna objašnjavaju, uređuju, identifikuju, označavaju. Nalazimo ga u gotovo svemu što vidimo, svemu što radimo, svemu što kupujemo. Nalazimo ga na ulici, u poštanskom sandučiću, na stranicama časopisa i na stranicama telefonskog imenika. Knjige, časopisi, ambalaža, web stranice, plakati, saobraćajni znakovi… Grafički dizajn toliko prožima našu svakodnevicu da je postalo gotovo nemoguće bez njega zamisliti bilo koje područje života.

Grafički dizajn je vrsta primenjene umetnosti koja najčešće uključuje kombinovanje tipografije, ilustracije, fotografije i štampe, kako bi se vizuelnom komunikacijom prenela neka ideja ili poruka, u svrhu informisanja, uveravanja ili edukacije. Sudelujemo u stvaranju komunikacije, doživljaja i predmeta koji oblikuju naš svet. Imamo rastući uticaj na odluke koje se odražavaju na kvalitet života ljudi.

Loš dizajn zapravo puno košta zbog negativnih posledica do kojih on dovodi. Ako želi uspeh, kompanija će morati ponovo da izdvoji novac za grafičkog dizajnera koji će osmisliti identitet profesionalno i kvalitetno, zato – nikada ne zaboravljajte značaj grafičkog dizajna. Sigurno Vam se puno puta dogodilo da Vas odbojan izgled web stranice otera sa iste, pa čak da Vas i ambalaža proizvoda u marketima potakne da ne kupite neki proizvod, iako je isti možda puno kvalitetniji od proizvoda sa lepšom ambalažom. Upravo je zbog tog razloga prvi utisak najbitniji.

Za Vas radimo i kompletan vizuelni identitet Vaše firme, uzimajući u obzir sve Vaše želje, kao i vrstu preduzeća, proizvoda ili usluge. Kvalitetan vizuelni izgled kompanije je osnov za uspeh, bez obzira o kakvoj se delatnosti radi, zbog toga je važno posao brendinga prepustiti profesionalcima.

Vizuelni identitet

Kreiranje vizuelnih identiteta:

  • Dizajn znaka i logotipa firme
  • Dizajn na sredstva poslovne komunikacije (katalozi, flajeri, fascikle, memorandumi, koverte, vizit karte, blokovi, kese, pozivnice, promo predmeti…)
  • Izrada Knjige grafičkih standarda (standardi boja, tipografija…)

Dobar logo odražava i prikazuje osobnost klijenta, jednostavan za korišćenje u raznim vrstama medija, prepoznatljiv izgled kakav deli sa svim elementima vizuelnog identiteta, uverava, identifikuje, informiše...

Vizuelna komunikacija

Dizajn promotivnih sredstava:

  • Idejna rešenja spoljnih propagandnih sredstava (plakati, table, panoi, zastave, bilbordi…)
  • Idejna rešenja propagandnog materijala (kalendari, bedževi, nalepnice…)

Projekti vizuelnih komunikacija u objektima:

  • Table na ulazu, panoi sa rasporedom prostorija, oznake za spratove i vrata…
  • Izrada novinskih oglasa

Grafički dizajn

Kreiranja grafičkog i drugog vizuelnog identiteta firmi, manifestacija i događaja, dizajn ambalaže, reklamnog i drugog materijala, široku lepezu reklamne galanterije, luksuznu i kožnu galanteriju. Budite inventivni, jer samo nova i sveža rešenja će Vas učiniti različitim u moru istih.

Alati za graficki dizajn

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!