Izrada sajtova

Izrada sajta

Kvalitetna izrada sajtova, online prodavnica, optimizacija sajtova za google pretragu i još mnogo toga je naša specijalnost i svakodnevnica.Mi pravimo lepe i funkcionalne sajtove koji ce vama praviti profit.

Izrada sajtova je veoma odgovoran posao i on se mora obaviti kvalitetno. Mi ćemo Vam izaći u susret i ponuditi naše usluge profesionalne izrade web prezentacija, njihovo naknadno održavanje i ažuriranje. Mi pravimo originalne sajtove. Nema gotovih paketa koji su već prodavani bezbroj puta. Nema već postojećih rešenja koje svuda ubacujemo bez osvrtanja na funkcionalnost. Nema gotovog dizajna i nema gotovog sajta za dva dana. Kod nas je svaki web sajt druga priča a svaki klijent može da iznese svoje zahteve.

Kad saslušamo sve Vaše želje i zahteve vodimo se principom da je KVALITET VAŽAN. Ako ste vi zadovoljni sa našim radom, zadovoljni smo i mi jer Vaš sajt je i naša reklama. Mi želimo da ga vidi što više ljudi i da Vas pitaju ko vam je izradio sajt. Po Vašoj želji vršimo i redizajn postojećih sajtova i njihovo profilisanje i integrisanje u okvire Vaših potreba.

Izrada sajtova je odgovoran posao

Naša delatnost je: web dizajn, izrada sajtova, web programiranje, SEO optimizacija sajtova.

Izrada web prezentacija za sve vrste Vaših usluga i proizvoda, dizajn web stranica koji će dati svežinu Vašem poslu.

Naš tim web programera i web dizajnera se ne fokusira samo na lep web dizajn i izradu sajta već i na strukturu Vaše web stranice. Ona će pomoći posetiocima da u što kraćem roku nađu ono za čim tragaju.

U izradi web prezentacija i razvoju brenda mi pristupamo maksimalno ozbiljno i uvek smo spremni za nove izazove.

Izrada sajta zahteva veštine u mnogim programima i programskim jezicima te raznim programima za obradu video i audio zapisa.

Dizajn sajta i web programiranje ne moraju da budu preskupi. Pozovite nas radi konsultacija ili zatražite neobavezujuću ponudu putem elektronske forme.

Izrada sajtova i cene izrade

Koja je cena izrade sajta?

Izrada sajtova zavisi od mnogo činilaca i na ovo pitanje se ne može dati precizan odgovor dok se ne utvrde sve činjenice oko samog sajta koji se treba raditi. Svaka internet stranica je jedinstvena te je samim tim takva i njena cena. Ono što vam možemo reći je da osnovna web stranica ne košta manje od 6.000 dinara. Pod osnovnom mislimo na jednostavnu stranicu s informacijama o vašem poslovanju i kontakt podacima vas ili vaše firme. Ove stranice se čine malima, ali dobro odrađen web dizajn i na ovakvoj prezentaciji može privući veliku pažnju. Neko će reći, ja sam video stranice od 2.000 dinara ili od mog komšije sin radi izradu sajta za 1.000 dinara. Naravno, sve to stoji ali kako će te web stranice izgledati i funkcionisati, mislim da nije potrebno ni objašnjavati.