muzika za koncentraciju

Kišni zvukovi za koncentraciju koji vas mogu opustiti dok radite

Pronađite savršenu ambijentalnu situaciju koja odgovara vašem senzibilitetu. Na ovim sajtovima možete namestiti prirodne zvukove kiše, grmljavine, snežne padavine a sve to kako bi se opustili dok radite ili odmarate.

Vreme nije na ljudskoj kontroli, ali stvaranje prave atmosfere za duboko fokusiranje i koncentraciju je tako jednostavno. Uključite sebi pozadinske zvuke kišnih dana ili snežnih noći.

Rainiscope

Koristeći prirodne zvukove kiše koja pljušti i cvrkut ptica, Rainiscope stvara pozadinu bez distrakcije za visoko fokusiran rad.

Uz različite sezonske obrasce i vizualizacije, možete birati između blagih prolećnih zvukova ili jačih jesenskih i zimskih oluja. Takođe možete lako napraviti pauze u radu na Rainiscope -u pomoću funkcije tajmera.

Sajt: rainiscope.com

zvukovi za koncentraciju

Snowy Escape

Snowy Escape je besplatna veb lokacija sa ambijentalnim zvukovima koja tokom zimske snežne oluje pušta zagrejavajuće zvuke vatre iz kamina.

I sneg i vatra imaju svoje kontrole jačine zvuka. Takođe možete sakriti tekst da biste maksimalno uživali u podešavanju veb lokacije. Ovo može biti prilično jednostavan način da se u bilo kojoj sekundi teleportujete do sopstvene brvnare u šumi bez obzira na godišnje doba i vašu stvarnu lokaciju.

Sajt: snowyescape.com