prednosti gmail poste

Prednosti Gmail-a

Gmail je jedna od najpopularnijih softverskih platformi za e-poštu koja je danas dostupna.

Gmail platforma sadrži mnoštvo moćnih alata poput mogućnosti kombinovanja više računa e-pošte u jedan nalog i uslužnog programa za zadatke koji se lako koristi. Takođe je u potpunosti kompatibilan sa drugim korisnim Googleovim softverskim alatima kao što su Kalendar i Dokumenti.

Gmail je sjajna alatka za e-poštu za vlasnike malih preduzeća i slobodne profesionalce. Jednostavno je postaviti i koristiti. Najbolje od svega je što je Gmail uključen besplatno kada se registrujete za novi Google nalog.

Prednosti Gmail-a

U ovom delu su ukratko navedene neke od prednosti Gmail-a za upotrebu od strane malog preduzeća ili preduzetnika, uključujući:

Stvaranje niti putem e-pošte – nit e-pošte omogućava grupiranje povezanih e-adresa u konverzacionom stilu. Ova funkcija je posebno korisna za održavanje e-adresa povezanih sa projektima. 

Provera virusa i neželjene pošte – Provera virusa i neželjene pošte uključena je u vaš Gmail nalog bez dodatnih troškova. Gmail automatski sortira sumnju na neželjenu poštu i poruke koje sadrže viruse prema podrazumevanoj oznaci Neželjena pošta. Ako pokušate da otvorite jednu od ovih poruka, videćete upozorenje pre nego što se otvori.

Besplatno skladištenje e-pošte – Besplatno smestite do 15 GB poruka e-pošte na svoj Gmail nalog. Ako je potrebno, možete kupiti dodatnog prostora.

Gmail je pouzdan – retko propada

Ako je pouzdanost e-pošte neophodna za vaše poslovanje, Gmail je dobar izbor.

Integracija – Google ima dodatne alate za kancelarijski paket kao što su Kalendar i Drive koji dobro funkcionišu sa Gmail-om. Pored toga, možete da uvezete kontakte sa Google+ naloga za društvene medije. 

Pojednostavite više e-adresa – Kao i mnogi vlasnici malih preduzeća, verovatno imate više naloga e-pošte. Provera svih njih zahteva vreme. Kroz prosleđivanje i druge tehnike možete da koristite Gmail kao glavni sistem e-pošte za kombinovanje više e-adresa u jednu.

Prilagodljiv – Gmail interfejs možete prilagoditi već postojećim temama ili temama koje sami kreirate. Prijemno sanduče ne mora da izgleda ružno.

Poboljšana produktivnost – Gmail uključuje listu zadataka koja se otvara u Gmailu i Kalendaru. Integrisanje alata za listu zadataka u vaš nalog e-pošte omogućava brzo ažuriranje.

Filteri i pretraga – Gmail uključuje moćne alate za filtriranje koji sortiraju poruke dok ih primate. Funkciju pretraživanja možete koristiti i za pronalaženje pogrešno postavljenih e-adresa.

Ušteda vremena– Iako je Gmail prilagođen korisniku sa kompletnim sistemom, napredni korisnici mogu uštedeti vreme omogućavanjem i upotrebom prečica na tastaturi.