Slanje anonimne e poste

Slanje anonimnih e-poruka

Želite li nekome poslati anoniman mail?

Zašto ići na anonimnu e-poštu kada postoji mnogo vrhunskih i besplatnih usluga kao što su Gmail, Outlook i Yahoo? Pa odgovor je vrlo jednostavan: zbog privatnosti. Sigurno ste bezbroj puta imali potrebu za ovakvim vidom usluge.

Ako želite da svoju privatnost u vidu e-pošte sačuvate od znatiželjnih očiju, ovaj članak će vas upoznati sa mnogim opcijama za slanje i primanje anonimnih e-poruka. Ovo je samo jedan od načina da osigurate da se vaše e-poruke ne mogu pratiti na mreži.

Napomena:
Anonimnost nije moguća na vebu bez skrivanja vaše IP adrese, tako da bi trebalo da koristite Tor ili VPN uslugu pre korišćenja usluga u nastavku da biste ostali anonimni na Internetu.

Tempr.Email

Tempr.email dozvoljava privremene poruke e-pošte radi zaštite vašeg identiteta. Možete ga koristiti za desktop računare, pametne telefone i tablete, a možete čak i da koristite svoj domen. Vaša e-pošta će biti dostupna 30 dana.

Temp Mail

Usluga za besplatno pružanje privremene, bezbedne, anonimne adrese e-pošte za jednokratnu upotrebu. E-poruke se uništavaju nakon određenog vremena.

10-minutna pošta

10 Munite Mail nudi adresu e-pošte koja ističe nakon 10 minuta (ovo vreme možete produžiti za još deset minuta). To je odlično rešenje protiv onih veb lokacija koje zahtevaju vašu e-poštu za registraciju.

10MinuteMail.com

Slično kao i prethodni, ovaj 10 Minute Mail koristi .com domen. Takođe vam omogućava da kreirate nasumičnu adresu e-pošte u trajanju od 10 minuta tako da možete da je koristite za prijavljivanje na veb-sajtove bez ostavljanja tragova. Adresa e-pošte će nestati nakon 10 minuta.

MailFence

Mailfence vam nudi privatnost informacija koje su vam potrebne od anonimne usluge e-pošte. Ne zadržava nikakve tragače na vama i nudi end-to-end enkripciju vaše e-pošte.

5imail

5imail pruža anonimnu uslugu e-pošte gde možete da šaljete, primate, prosleđujete ili odgovarate na e-poštu bez otkrivanja vašeg identiteta. Ima mnogo podešavanja za podešavanje formata ili praćenje statusa pročitane/nepročitane e-pošte.

Šifrovana / anonimna usluga e-pošte

Evo nekoliko anonimnih usluga e-pošte koje vam omogućavaju da anonimno šaljete i primate e-poštu na mreži. Neki imaju funkcije šifrovanja, dok su drugi za jednokratnu upotrebu ili će se samouništiti nakon određenog perioda.

GuerrilaMail

GuerrillaMail vam nudi jednokratnu, samouništivu, privremenu adresu e-pošte za anonimno slanje i primanje e-pošte na internetu. Pošta se briše nakon sat vremena. Potrebno je samo da izaberete adresu e-pošte; nisu potrebni lični podaci.

Secure Mail

Ova usluga šifruje vašu poštu pomoću 4096-bitnog ključa, što je čini nečitljivom za bilo koga osim za vas. Ne traži vaše lične podatke ili IP adresu za registraciju. Oni takođe imaju politiku nulte tolerancije protiv neželjene pošte.

Pošaljite e-poštu bez registracije

Ponekad je potrebno da pošaljete e-poštu bez prethodne registracije. Ne morate čak ni da primate povratne informacije. Ako ste ovo vi, evo nekih usluga koje su u suštini obrazac u koji upisujete detalje e-pošte koju želite da pošaljete. Imajte na umu da ne postoji način da vam se primalac vrati.

AnonimousEmail.me

Ovde ćete pronaći samo jednostavan obrazac za popunjavanje adrese primaoca, predmeta i sadržaja e-pošte (ako je potrebno, možete da priložite datoteku uz e-poštu). Da biste dobili odgovor, izaberite da navedete adresu e-pošte za odgovor; inače, ovo je karta u jednom pravcu za slanje anonimne e-pošte.

CiberAtlantis

Nudi jednostavan interfejs za pružanje adrese e-pošte, predmeta i poruke primaoca. Uklanja IP adresu iz vaše pošte i stoga vam se ne može lako ući u trag. Ne traži ništa od vaših ličnih podataka.

V3 Anonimous Remailer

Pošaljite anonimne e-poruke bilo kome. Potrebno je samo da unesete adresu e-pošte primaoca, predmet i poruku za e-mejl.

Pošaljite anonimnu e-poštu

Ovaj radi sa jednostavnim interfejsom za unos adrese, predmeta i poruke pošiljaoca i primaoca. Nisu potrebni nikakvi drugi detalji za slanje e-pošte. IP adrese su prijavljene.

Send Email Message

Potrebno je samo da unesete adresu e-pošte primaoca, temu i poruku. Preko 100.000 anonimnih e-poruka se šalje svakog dana besplatno.

AnonEmail

Možete da šaljete anonimne e-poruke bez otkrivanja informacija o svom identitetu.

Primanje e-pošte

Ako vam je potrebna e-pošta za jednokratnu upotrebu da biste potvrdili veze i ne želite da se bavite katalozima ili drugim ponudama koje bi vam mogli slati u budućnosti, isprobajte ove usluge e-pošte. Nalozi se kreiraju automatski kada se primi pošta za tu adresu.

miTrashMail

Nabavite otvorene i javne naloge e-pošte kreirane po prijemu pošte ili se prijavite za privatni i zaštićeni lozinkom za primanje pošte. Nalozi su privremeni i biće automatski izbrisani nakon nekog vremena.

U Studio digital-u smo spremni da vas saslušamo i damo vam ponudu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama. Slobodno nas pozovite i zatražite besplatnu procenu i ponudu.

STUDIO DIGITAL
063 538 868